Opskrifter

Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler

Torsdag, 20. august 2009af Redaktion
Sæt kyllingen på spidsen - og få forslag til mere på spid

15 min. + 15 min. i ovnen
(3 pers.)

650 g små kartofler
2 kyllingebryster
2 faste ferskner
150 g bacon i skiver
3 tsk. groft salt
2 tsk. hel rosenpeber
2 kviste timian
1 spsk. rasp
2 spsk. olivenolie

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe af. Skær kyllingefileter og ferskner i tern på 2x2 cm og halver baconskiverne. Kom bacon omkring kyllingestykkerne og træk dem på spid skiftevis med ferskenstykkerne. Knus salt, rosenpeber og timian i en morter og bland det med raspen. Tril kartoflerne først i olien og herefter i krydderraspen. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem ved 225° i 15 min. Gril kyllingespiddene ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side.


Madopskrift: Kristina Miechels


Sæt mere på spid...
Oksespid med fyldig salat
Grillede fiskespid med quinoasalat
Frikadellespid med agurke-kartoffelsalat