Stegt medister med varme sennepskartofler
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/februar/uge-6/mad/06-stegt-medister-med-varme-sennepskartofler-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til stegt medister med varme sennepskartofler
(3 pers.)
500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
1 løg i tynde skiver
2 spsk. smør
2 dl vand
½ dl hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. sennepspulver
150 g grønkål
Tilbehør
Sennep og syltede rødbeder
Fremgangsmåde til stegt medister med varme sennepskartofler
Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, ca. 10-12 min. på hver side. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern. Smelt smørret i en gryde sammen med vand og eddike og kog løgringene 5 min. heri. Tilsæt salt, peber og sennepspulver og vend kartoflerne i og varm dem godt igennem. Snit kålen i strimler og vend den i kartoflerne. Servér med sennep og syltede rødbeder.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krebinetter med hvidkålssalat
Pølser i karrykål
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop