Pickles
2 grønne peberfrugter
1 løg
1 gulerod
1 spsk. olie
1 spsk. hele sennepskorn
1 tsk. karry
1 dl hvidvinseddike
2 tsk. salt
½ tsk. peber
3 spsk. sirup
½ courgette
Skyl peberfrugterne og skær dem i små tern. Skræl løg og gulerod. Hak løget og riv guleroden. Sautér løg, sennepskorn og karry i olien, til løgene bliver klare. Tilsæt peberfrugterne og lad dem sautére med i et par min. Tilsæt gulerod, vineddike, salt, peber og sirup og lad det simre ved jævn varme i 4-5 min. Skær courgetten i små tern og lad dem simre med i yderligere 3 min. Hæld picklesen på skoldede glas og sæt dem til afkøling.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Hjemmerørt remoulade
Asier, drueagurker og pickles
Sprængt oksebryst med pickles
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)