Aubergineruller med fetakartofler
(4 pers.)
20 min. + 40 min. i ovn
2 auberginer
1 kg kartofler
1 spsk. oregano
1 spsk. olie
500 g hakket oksekød
Salt og peber
2 fed presset hvidløg
1 spsk. frisk timian
2 spsk. harissa (peberfrugtpasta)
1 dl rasp
1 æg
1 tsk. salt
1 spsk. olie
200 g feta
1 usprøjtet lime
Tilbehør
Råkost
Skær auberginerne i 2 mm tykke skiver på langs, drys med salt og lad dem trække et kvarter. Vask kartoflerne og skær dem i tern. Bland kartoflerne med olie, oregano, salt og peber og bag dem ved 200° i 40 min. Rør en fars af kød, hvidløg, timian, harissa, rasp, æg og salt og skyl aubergineskiverne. Fordel farsen på aubergineskiverne og rul dem sammen om farsen. Pensl med olie og bag rullerne sammen med kartoflerne i 25 min. Skær fetaen i tern, bland med kartoflerne, revet limeskal og saft og server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sværdfisk med persillecrust
Fyldte sesampandekager
Minibøffer i pakke
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)