Opskrifter
Jordbær Romanoff
Lørdag, 22. juni 2013Opdateret 3. martsOpskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Skøn voksendessert med jordbær i Grand Marnier lage. Smagen af appelsin er god til jordbær!

1 t og 15 min
4 personer
Ingredienser til jordbær Romanoff
(4 pers.)
500 g jordbær
Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier
Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde til jordbær Romanoff
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.
Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.
Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær