Opskrifter
Store pastamuslinger med tomatsalat
Tirsdag, 6. januar 2009af Redaktion
(4-5 pers.)200 g store pastamuslinger (De Cecco)5 tomater½ rød peber1 rødløg ½ spsk. salt1 spsk. olivenolie ½ spsk. balsamicoeddike1 tsk.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/27822a996e914f02834411651973d861.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4-5 pers.)
200 g store pastamuslinger (De Cecco)
5 tomater
½ rød peber
1 rødløg
½ spsk. salt
1 spsk. olivenolie
½ spsk. balsamicoeddike
1 tsk. honning
Pynt:
Purløg el. persille
Kværnet peber
Kog pastaen i rigelig saltet vand efter pakkens anvisning. Skyl den i koldt vand, og lad den dryppe godt af. Skær tomater, agurk og pillet finthakket rødløg i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og lad det trække 10-15 min. Hæld væden fra tomatsalaten og fyld den i pastaen. Læg dem portionsvis eller på et fad og pynt med persille. Kværn peber over og spis brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Krebsepasta med citron
Fisk i kokosmælk med safranris