Ingredienser til nødderulle med fyld
(ca. 10 skiver)
3 store æg
1¾ dl sukker
100 g malede hasselnødder
2 spsk. kartoffelmel
2 spsk. hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
Fyld
3 dl piskefløde
½-1 l hindbær
Citronmelisse
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker til en meget luftig masse. Bland hasselnødderne, mel, vaniljesukker og bagepulver. Vend det forsigtigt i æggemassen til en jævn dej. Bred dejen ud på en plade med bagepapir. Bag bunden ved 250° i 5-7 min. Drys sukker på et stk. bagepapir og vend den bagte bund ud på det. Træk forsigtigt papiret, bunden er bagt på af, og lad den køle af under et fugtigt viskestykke. Pisk fløden til skum, fordel den over 2/3 af bunden og drys med hindbær. Rul rouladen sammen og sæt den på køl, til den skal serveres.
Bageopskrift: Marianne Liljenberg
Find flere opskrifter her...
Farmors roulade
After Eight roulade
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)