Opskrifter
Glutenfri nøddetoppe
Fredag, 7. november 2014af All Over Press (opskrift og foto)
Lækre småkager, der også kan serveres for glutenallergikere
Opskrift på glutenfri nøddetoppe
(ca. 40 stk.)
200 g nødder el. mandler
170 g sukker
1 spsk. kartoffelmel
2 æg
Pynt:
Nøddekerner
Fremgangsmåde til nøddetoppene
Mal nødderne fint. Bland nøddemelet med sukker og kartoffelmel. Pisk æggene og rør dem i nøddemelet.
Sæt dejen i små toppe på en plade med bagepapir. Det er nemmest med to teskeer, lad der være lidt afstand mellem toppene. Stik en nød i hver top.
Bag toppene midt i ovnen ved 200º i ca. 8 min. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt boks.
TIP: De glutenfri toppe bliver ikke dårligere af at blive dyppet i chokolade.
Galleri: Flotte lagkager
Lav flotte lagkager