Blodpølse med æblekompot
Ingredienser til blodpølse med æblekompot
(4 pers.)
Ca. 600 g blodpølse
50 g smør
½ dl ahornsirup
Lidt stødt kanel
Æblekompot
3-4 madæbler
1 dl æblemost
3-4 spsk. sukker
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Del æblerne, tag kernehuset ud og skær dem i både. Kom æbler, æblemost og sukker i en flad gryde og lad det småkoge, til æblerne er møre, men stadig har lidt bid. Smag til med sukker.
Fjern pølsens hinde og skær pølsen i 1 cm tykke skiver. Steg pølsen i gyldenbrunt smør et par min. på hver side, til skiverne er sprøde. Spises med æblekompot, kanel og sirup til.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Julens klassikere
Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...