Ingredienser til artiskoksalat
(4 pers.)
1 dåse artiskokbunde, 300 g
2 æg
2 æbler
Citronsaft
100 g champignon
1 salathoved
Hakket persille
Dressing
2 spsk. olivenolie
2 tsk. vineddike
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber
Tilbehør
Ristet brød
Fremgangsmåde til artiskoksalat
Hæld væden fra artiskokkerne. Skær æblerne i tern og bland dem med lidt citronsaft. Kog æggene hårde, 8-10 min., skyl og pil dem. Rens svampene. Hak æg og svampe. Del salaten i blade og læg dem portionsvis eller på et fad. Pisk dressingen sammen. Bland æbler, artiskokker og champignon med dressingen og læg det på salatbladene. Pynt med æg og persille og spis brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Spinatsalat med æ og bacon
Agurkesuppe med røget laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)