Kyllingelår med karrykartofler og raita
(3 pers.)
15 min. + 45 min. i ovnen
800 g kyllingelår
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. timian
4 bagekartofler
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. karry
200 g græsk yoghurt
½ bdt. hakket dild
½ dl hakket koriander
½ dl hakket mynte
100 g revet agurk
½ usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber
Rør soja med honning og timian, vend kyllingelårene i og fordel dem i et ovnfast fad. Skær kartoflerne i både, kom dem i en frysepose med olie, salt og karry og luk til. Ryst posen, så krydderierne fordeler sig jævnt, og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem sammen med kyllingen ved 200° i 45 min. Rør yoghurten med krydderurter, agurk, revet citronskal og -saft og smag til med salt og peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingekasserolle
Kylling i oystersauce
Mandelkylling
Supper til de kolde dage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)