(4 pers.)
15 min. + 1½ time i gryde
15 g tørrede karljohansvampe
8 kyllingeoverlår, udbenede
2 fed knust hvidløg
1 spsk. grillkrydderi
2 spsk. olivenolie
1 stort løg
500 g gulerødder
1 dl balsamicoeddike
1 dåse hakkede, flåede tomater
Friskhakket persille
Tilbehør
Brød og bønnesalat
Snør kyllingelårene og gnid dem med hvidløg, olie, salt, peber og grillkrydderi. Udblød svampene i kogende vand. Brun kyllingestykkerne i olie i en kasserolle (2-3 stykker ad gangen) og kom så både af løg og stykker af gulerødder ved. Når det har stegt i 5 min., tilsættes eddike, tomater og udblødte svampe. Læg låg på og lad det småsimre i 1-1½ time, til kødet er helt mørt. Smag til, drys med persille og server med brød og bønnesalat
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Koteletter med bønnesalat
Joans scorekylling
Kalkunlasagne med karry
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)