Mandelkylling
600 g kyllingeoverlår
75 g blendede mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
½ agurk
600 g små, kogte kartofler
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
½ dl rapsolie
Paner kyllingelårene i en blanding af mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min. Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Skær kartoflerne i mundrette stykker og bland dem med agurk og ærter. Rør sennep, citronsaft og honning sammen og pisk olien i. Vend dressingen i kartoffelsalaten og server med de lune kyllingelår.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingekasserolle
Joans scorekylling
Aromatisk kyllingegryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)