Indbagt kylling med rosenkål
(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen
400 g rosenkål
1 rød peber
1 rød chili
50 g feta
260 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
1 rl. fillodej
Salt og peber
2 skiver ost
Olie til pensling
Halver rosenkålene og blancher dem i letsaltet vand. Skær peberfrugten i strimler og hak chilien fint. Bland rosenkål, peberfrugt, chili og smuldret feta. Svits kyllingefileterne i olien sammen med paprika, salt og peber i et par min. Læg alle fillodejpladerne på en bageplade med bagepapir og fordel grønsagsblandingen på den ene halvdel. Læg kyllingefileter og osteskiver over grønsagsblandingen og fold den tomme halvdel henover. Pensl med olie, klem kanten sammen og bag den ved 200° i 20 min. Server med råkost.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med fjerkræ...
Cremet kyllingesuppe med låg
Kyllingelår med vinterwaldorf
Kyllinge svampefrikassé