Fyldig karrysuppe
Ingredienser til fyldig karrysuppe
(3 pers.)
1 persillerod
2 gulerødder
2 spsk. olie
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsagsbouillon
1 ds. kokosmælk
2 fed hvidløg
1 chili
500 g hakket svinekød
Salt og peber
2 forårsløg
Fremgangsmåde
Skær persillerod og gulerødder i tern og sautér dem i halvdelen af olien sammen med karrypastaen. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Hak hvidløg og chili groft og svits dem i resten af olien sammen med kødet. Purér suppen med en stavblender, tilsæt kødet og smag den til med salt og peber. Servér suppen med fintsnittet forårsløg på toppen
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Oksehalesuppe
Kyllingesuppe med sesambrød