Lammefarsbrød med auberginer
(4 pers.)
20 min. + 40 min. i ovnen
1 aubergine
1 kg kartofler
1 spsk. olie
1 spsk. oregano
2 tsk. salt
500 g hakket lammekød
2 fed presset hvidløg
1 spsk. frisk rosmarin
2 spsk. tomatpure
1 dl rasp
1 æg
1 tsk. salt
1 spsk. olie
200 g feta
Reven skal af 1 lime
Skær auberginen i 3 mm tykke skiver på langs, drys med salt og lad dem trække et kvarter. Rør en fars af kød, hvidløg, rosmarin, tomatpure, rasp, æg og salt og form den til et brød. Skyl aubergineskiverne og læg dem over farsbrødet. Pensl med olie og bag farsbrødet ved 200° i 40 min. Vask kartoflerne og skær dem i tern. Bland kartoflerne med olie, oregano og salt og bag dem ved 200° i 30 min. Skær fetaen i tern, bland med kartofler og limeskal og server med en grov salat.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med lam...
Lammekølle med æblekompot og kartofler
Lammebøffer