(3 pers.)
20 min.
1 spsk. olie
1 spsk. rød karrypasta
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 ds. kokosmælk
5 dl fiske-bouillon
1 spsk. tomatpuré
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. majsstivelse
150 g torskefilet
150 g kogte rejer
1 bdt. forårsløg
Tilbehør
Flute
Svits karrypasta, løg og hvidløg i olien. Tilsæt kokosmælk, bouillon, tomatpuré, salt og peber og lad det koge i 10 min. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og rør det i suppen. Skær fisken i mindre stykker, kom dem i suppen og kog i yderligere 2 min. Tilsæt rejerne og smag til med salt og peber. Server suppen drysset med fintsnittet forårsløg og flute.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med røget hellefisk
Krydret asiatisk fiskesuppe
Find flere supper her...