Opskrifter

Krydret asiatisk inspireret fiskesuppe med grøntsager

Torsdag, 20. maj 2010Opdateret 10. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Her får du en lækker suppe med en masse smag! Suppen kan laves med hvilken som helst hvid, fast fisk, så du kan bruge den, du bedst kan lide.
20 min
4 personer
Krydret fiskesuppe
6 dl kyllingebouillon
1 stilk citrongræs
2 skalotteløg
2 kaffir-limeblade
½ rød chili
2 tynde skiver galangarod (kan erstattes af ingefær)
1 dl friske korianderblade
400 g hvid, fast fisk
150 g østershatte el. champignoner i skiver
1-2 spsk. fishsauce
1 spsk. citronsaft
Lidt sukker
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom bouillon, fintsnittede stykker af citrongræs, løg, chili, galanga og limeblade i en gryde og bring i kog.
  2. Kom svampene ved og efter et par minutter også stykker af fisk, fishsauce, citronsaft og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Kog suppen til fisken er færdig tilberedt.
  4. Server med friske korianderblade.