Rødfisk med harissa og citroncouscous
Ingredienser til rødfisk med harissa og citroncouscous
(2 pers.)
1 spsk. harissapasta (dåse)
2 rødfiskefiléter med skind, men uden ben
1 spsk. olivenolie
Salt
1 citron
½ usprøjtet citron
120 g couscous
3½ dl kyllingebouillon
100 g babyspinat
Salt og peber
Tilbehør
Olivenolie, yoghurtdressing med mynte og tomatchutney
Fremgangsmåde
Begynd med couscousen. Riv citronskallen fint og pres saften af citronen. Kom det i en skål med couscous, salt og peber. Hæld kogende bouillon over og lad det trække tildækket med film. Skyl og dryp spinaten af, vend den i couscousen, når væden er absorberet. Smør harissa på fiskens kødside, drys salt på skindsiden og grill fisken på en fiskeholder over gløderne ca. 3-4 min. på skindsiden og 2 min. på kødsiden. Servér fisken på couscous og giv olie, yoghurtdressing og tomatchutney til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Dampet søtunge med løvstikkecreme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)