Svinemedaljoner med grillede figner
(4 pers.)
25 min.
8 svinemedaljoner
1 spsk. ahornsirup
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
4 friske figner, halverede
50 g rucola
1 dl flager af parmesan
500 g kartofler
Balsamicoglace som sovs
Olivenolie
Salt og peber
Læg medaljonerne i et fad og dryp sirup, salt, peber og olivenolie over. Lad det marinere i 20 min. Varm grill eller grillpande op og steg kødet ca. 4 min. på hver side. Fignerne steges i ovn under grill med skærefladen opad, og salaten lægges som bund på tallerkner med figner, kartofler og glace som sovs. Der drysses med parmesanflager og lidt olivenolie.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter med svinekød...
Svinekotelet med æble-chutney og kartofler
Marineret banket svinenakkekam med bønne-vandmelonsalat
Svineskank i æblesovs