Birkespaneret fiskefilet med rissalat
(4 pers.)
30 min.
8 fiskefileter af fladfisk
2 spsk. blå birkes
2 spsk. smør
Lidt citronsaft
240 g blandede alm. ris og vilde ris
1 hakket løg
200 g små stenfri grønne druer
2 appelsiner i fileter
1 dl valnødder
1 spsk. olie
1 spsk. vineddike
Tilberhør
Grøn salat
Kog risblandingen efter anvisning på pakken. Vend det varmt i dressing af olie, eddike, salt og peber samt hakket løg. Vend skyllede grønne druer i sammen med appelsinfileter og valnødder. Vend fisken i blå birkes og steg forsigtigt i smør. Dryp med salt, peber og citronsaft og server med rissalat og grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med fisk...
Stegt smørfisk med bønnesaute
Rødspættefiletter med marinerede jordskokker
Skærising med rosenkål og persillerødder