Myntecreme med hindbær
(4 pers.)
2 æggeblommer (pasteuriserede)
3 spsk. sukker
250 g mascarpone
2 spsk. finthakket mynte
1 dl piskefløde
Pynt
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
100 g hindbær
Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt mascarpone og mynte og vend rundt i det til en glat creme. Fordel cremen i glas og stil dem i køleskab i 1 time.
Pynt: Varm fløden i en gryde eller mikroovn. Bræk chokoladen i mindre stykker og hæld fløden over. Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Lad det køle af og hæld chokoladen oven på myntecremen. Stil glassene i køleskab en times tid og pynt med hindbær.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere desserter her...
Hindbæris med nøddelåg
Isbombe med mynte og melon
Vaniljekogte ferskner i sukkerlage