Lises karry gryderet
Ingredienser til karry-gryderet
(4-6 pers.)
750 g svinekød i tern
1 løg
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
1 spsk. smør
3 dl bouillon
250 g perleløg
1 dl madlavningsfløde
150 g bacon
150 g champignon
250 g cocktailpølser
2 spsk. rasp
75 g revet ost
Fremgangsmåde
Hak løget og brun det sammen med kød, karry og paprika i smør. Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i 1 time. Tilsæt perleløg og fløde og kom det i et ovnfast fad. Skær bacon i tern og champignon i skiver. Rist bacon, champignon og pølser på en varm pande og kom dem i fadet. Drys med rasp og ost og gratinér retten ved 200° i 20 min. Servér med ris eller kartoffelmos og dampede grønsager.
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Madopskrift: Inge-Lise Andersen
Find flere opskrifter her...
Enebærgryde med nøddemos
Mørbradgryde med grøn mos
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)