Kyllingesalat med sesamdressing
(4 pers.)
500 g kyllingefilet, lår el. bryst
150 g små champignoner
100 g grønne bønner
1 rødløg
100 g ærter
6 soltørrede tomater
1 pose blandede salatblade
Salt og peber
Dressing
2 spsk. vineddike
½ spsk. sesamolie
1 spsk. dijonsennep
½ spsk. sukker
1 dl olivenolie
Salt og peber
Drys
Sesamfrø
Tilbehør
Brød
Skær champignon i halve. Giv bønnerne et meget hurtigt opkog i letsaltet vand og køl dem af. Skær rødløget i tern.
Dressing: Pisk vineddike, sesamolie, sennep og sukker i en skål. Pisk olivenolie i lidt ad gangen og smag til med salt og peber.
Vend champignon, ærter, rødløg og tomater med halvdelen af dressingen. Skær kyllingefileterne i grove stykker og giv dem salt og peber. Steg dem på pande i olivenolie, til de er gennemstegt, 16-18 min. Fordel salatbladene på et stort fad og bland dem med de marinerede grønsager. Dryp resten af dressingen over, fordel kyllingestykkerne på salaten og drys med sesamfrø. Serveres med brød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SJOV MED FORME
Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingeburger
Kyllingegryde
Kyllinge-pølse gryder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)