Kyllingegryde med tandoori krydderi
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/6b0ce8e4f58943aaa5a01b8803d97ca3.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
15 min. + 35 min. i gryde
800 g kyllingelår
1 spsk. tandoori krydderi
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 løg
500 g gulerødder
250 g champignon
1 ds. flåede tomater
1 dl hvid balsamico eddike
1 ds. bønnemix
2 spsk. hakket persille
Gnid kyllingelårene med tandoori krydderi og skær hvidløgene i tynde skiver. Brun lårene i olien på en stor sauterpande sammen med hvidløgene, tag dem af panden. Skær løget i både og gulerødderne i skiver, rens champignonerne og skær dem i kvarte. Svits grønsagerne et par min., kom kyllingelårene tilbage på panden sammen med eddike og tomat og lad retten simre under låg i 25 min. Skyl bønnerne, kom dem ned til kyllingen og lad dem simre i yderligere 10 min. Drys med persille og server med et stykke groft brød.
Find flere opskrifter her...
Pestostegt kyllingebryst med grønsagsbiks
Hurtig karrykylling
Kyllingebryst med abrikos og chili
Gryderetter til de kolde vintermåneder
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)