Opskrifter

Åses æblekage

Tirsdag, 24. september 2013af All Over Press
Findes der noget bedre en en dejlig æblekage? Æblekage er en god dessert, som man kan spise på alle årstider. Æblekage vil altid være en favorit, som hele familien kan nyde. Her får du Åses opskrift på en umådelig lækker æblekage.

Ingredienser til Åses æblekage

125 g sukker
125 g smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
125 g hvedemel
2 æg
½ dl mælk
3-4 æbler
Sukker
Kanel

Tilbehør til Åses æblekage

Flødeskum eller cremefraiche

Sådan laver du Åses æblekage

Rør smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene. Bland bagepulver, vaniljesukker og mel og rør det i smørret skiftevis med de piskede æg og mælken. Kom dejen til din æblekage i en form på ca. 22 cm i diameter. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Stik æbleskiverne ned i dejen til din æblekage og drys med sukker og kanel. Bag din æblekage midt i ovnen ved 180º i 20- 30 min. Prøv med en kødnål, om din æblekage er gennembagt. Lad din æblekage køle lidt af på en rist og servér den nybagt med flødeskum eller cremefraiche.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Pærekage
Æble-hindbærmuffins

Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.