Opskrifter

Æbleboller med tranebær

Søndag, 24. oktober 2010af Redaktion
Bollerne holder sig lækre saftige i flere dage pga. de revne æbler

(18 stk.)

3 dl mælk
25 g gær
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
1 spsk. kanel
2 spsk. smeltet smør
100 g revet æble
50 g tørrede tranebær
550 g hvedemel

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt, kanel, smør, æble og tranebær. Tilsæt hvedemel, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Form dejen til 18 boller, lad dem efterhæve på en bageplade med bagepapir i 15 min. og bag dem ved 180° i 15-20 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Speltboller med morgenfruer
Grovbagels med tranebær
Morgenscones

25 lækre opskrifter med æbler