Bedstes citronfromage
Ingredienser til citronfromage
(4 pers.)
4 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
3 blade husblas
1 usprøjtet citron
3 pasteuriserede æggehvider
1½ dl piskefløde
Pynt
Syltede citronskiver, nøddekrokant og marengs
Fremgangsmåde til citronfromage
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. Pisk æggeblommerne med sukker i mindst 5 min., til de er lysegule. Pisk fintrevet citronskal i. Smelt husblassen over vandbad og rør den tyndere med citronsaft. Pisk opløsningen grundigt i æggesnapsen. Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig. Fold først fløden i æggesnapsen og så hviderne. Er æggesnapsen stivnet for meget, kan du piske den lind igen eller lige lune den let over vandbad, men ikke mere end, at den stadig har sat sig så meget, at den kan holde på skummet. Fyld fromagen i bagepapirforede rør eller forme og stil dem koldt i ca. 4 timer. Pynt fromagen med krokant, marengs og citronskiver.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Sherryfromage
Irsk sommerpudding
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)