Opskrifter

Cappuccinokager

Tirsdag, 13. september 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Lækre små cappuccinokager med glasur og kakao uhm! Her får du opskriften på en af vores mange skønne bradepandekager.
(20 stk.)

Det skal du bruge til cappuccinokager:

1 spsk. pulverkaffe 225 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 spsk. kakao 200 g blødt smør 200 g sukker 3 æg Evt. 1 spsk. Marsala el. cognac Glasur: 100 g hvid chokolade 50 g smør 2 spsk. mælk 200 g flormelis Pynt: 2 spsk. kakao Disse cappuccinokager er så lækre! Men vi er nu også ret vilde med Ingas kaffekage, som du finder her

Sådan laver du kagen

Pulverisér pulverkaffen i en morter eller med den flade side af en kniv på et skærebræt. Bland kaffen med mel, bagepulver og kakao. Pisk smør og sukker skummende og luftigt med en elpisker. Pisk æggene i smørret et ad gangen. Vend melblandingen i kagen sammen med Marsala. Kom dejen i en lille, smurt bradepande på ca. 20 x 30 cm. Bag kagen ved 180° i ca. 25 min. Lad den køle af i bradepanden. Glasur: Hak chokoladen og smelt den over vandbad sammen med smør og mælk. Vend det hele forsigtigt sammen med flormelis og smør glasuren over kagen. Lad glasuren køle af og drys med et meget tyndt lag kakao. TIP Giv kagen lidt ekstra luksus og drys den med både hakket, mørk chokolade og kakao Hvor meget ved du om kage? Tag vors hurtige kage-quiz her. Ps. Der er risiko for kagetrang...