Ingas kaffekage
150 g blødt smør
150 g brun farin
150 g sukker
2 æg
300 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. kanel
½ dl stærk kaffe
2 modne, mosede bananer
Pisk smør, farin og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron, ingefær og kanel og sigt det i. Rør banan og kaffe i dejen og kom den i en smurt springform. Bag kagen nederst i ovnen ved 175° i 60 min. og lad den afkøle i formen. Server kagen med pisket fløde eller cremefraiche til.
Bageopskrift: Inga Christensen
FLOT FORÅRSFARVET SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chokoladedrøm
Sarah Bernhard kager
Snickerskage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)