Churros med tranebær
Ingredienser til churros med tranebær
2½ dl vand
75 g smør
2 spsk. tørrede tranebær
125 g mel
50 g kartoffelmel
2 tsk. vanilje-sukker
4 æg
1 l olie til kogning
1 spsk. flormelis
1 spsk. kanel
Tilbehør
Syltetøj
Fremgangsmåde til churros med tranebær
Kom vand, smør og finthakkede tranebær i en gryde og kog blandingen op. Rør mel blandet med kartoffelmel og vaniljesukker i og fortsæt med at røre, til dejen slipper gryden. Tag gryden af varmen og lad den afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen, dejen skal være glat og blank. Varm olien op, når den syder om en tandstik, har olien den rette temperatur. Kom dejen i en bollesprøjte med stjernetylle og tryk dejen ud i stykker på ca. 10 cm. Lad dem koge, til de er gyldne, og læg dem til afdrypning på fedtsugende papir. Drys med flormelis og kanel og servér med syltetøj.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Canellee
Kanelpandekager med appelsin
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)