Cookies med citron og hindbær
Ingredienser til cookies med citron og hindbær:
(25 stk.)
1 usprøjtet citron
125 g blødt smør
200 g sukker
1 æg
185 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1 tsk. vaniljepulver
200 g frosne hindbær
Evt. 50 g hvid chokolade
Prøv også: Havregrynskager
Fremgangsmåde:
Varm ovnen op til 180°.
Riv citronskallen fint og pres saften ud af den halve citron.
Pisk smørret luftigt med sukker og citronskal.
Pisk ægget i smørret.
Bland melet med bagepulver, natron og vaniljepulver.
Rør melblanding og citronsaft i smørret.
Knus de frosne hindbær og rør i dejen med let hånd, så bærrene ligger lidt spredt i dejen.
Sæt dejen på plader med bagepapir i toppe, der er lidt større end en spiseske.
Sørg for, at der er god plads mellem kagerne, og tryk dejen lidt ud.
Drys evt. med finthakket hvid chokolade.
Bag kagerne i 12-15 min. ved 180°, til de er let gyldenbrune på toppen.
Lad dem køle af på pladerne.
Se også: Grøn mazarinkage