Fastelavnsboller
(18 stk.)
500 g mel
2 spsk. sukker
250 g smør
50 g gær
3 dl cremefraiche 18%
Remonce
50 g marcipan
50 g smør
50 g sukker
Æg til pensling
100 g flormelis
1 spsk. vand
Lidt frugtfarve
Sukkerkrymmel
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bland mel og sukker og hak smørret i. Rør gæren ud i lidt af cremefraichen og kom det i melblandingen sammen med resten af cremefraichen. Saml dejen og lad den hæve tildækket i 40 min. Rør marcipan, smør og sukker sammen, rul dejen ud i 30 x 60 cm og skær den ud i firkanter på 10 x 10 cm. Kom en skefuld remonce på hver firkant og fold hjørnerne ind mod midten. Lad bollerne efterhæve på bagepladen i 20 min., pensl med æg og bag dem ved 200° i 20 min. Rør flormelis, vand og frugtfarve sammen til en glat glasur og dekorér bollerne.
Bageopskrift: Anna W. Jensen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fastelavnsboller med appelsin
Fastelavnsmasker
Kattekonge-krone
Få god inspiration til fastelavnsfesten her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)