Opskrifter

Fersken-citronfromage

Mandag, 28. juni 2010af Redaktion
Sommerlig dessert serveret med mandelkager

(6 pers.)

2 ferskner halverede, pillede og uden sten
2 spsk. piske­fløde
Saften af 1½ citron og revet skal af 1 citron
2 blade husblas
2 æggehvider
40 g sukker
12 små mandelkager til servering

Blend ferskner og fløde. Udblød husblas i koldt vand og smelt over vandbad. Rør den smeltede husblas med citronsaft og pisk den i frugtmassen. Pisk æggehviderne stive og dernæst sej med sukkeret. Fold det i frugten og fordel fromagen i kopper eller glas og stil koldt. Drys med flormelis og server med mandelkager.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere med husblas...
Glaseret jordbærtærte med citroncreme
Vaniljeparfait med fersken-melonsalat

Lav lækre desserter med jordbær og rabarber.