Grøn mazarinkage
Ingredienser til grøn mazarinkage:
(12 pers.)
200 g sukker
150 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 æg
1 tsk. mandelessens
1 tsk. grøn konditorfarve
1½ dl rapsolie
1 dl kogende vand
75 g mørk chokolade
25 g usaltede pistacienødder uden skal
Prøv også: Mazarinkage med banan og karamelglasur
Fremgangsmåde:
Bland sukker, mel og bagepulver.
Rør æg, mandelessens, grøn farve og olie i.
Hæld det kogende vand i og pisk i 1 min.
Kom dejen i en smurt tærteform på 24 cm i diameter og bag kagen ved 180˚ varmluft i 30 min.
Hak chokoladen, fordel den over den varme kage og lad den smelte.
Drys med hakkede pistacienødder og lad chokoladen sætte sig.
Se også: Hurtig opskrift på rabarbertærte