Opskrifter
Havregrød som dessert med frisk æble
Fredag, 27. februar 2009af Redaktion
(1 pers.)1 dl havregryn2½ dl mælkLidt salt og sukker1 æble10 g græskarkerner10 g solsikkefrø10 g mandlerHavregryn og mælk koges sammen til en lind
(1 pers.)
1 dl havregryn
2½ dl mælk
Lidt salt og sukker
1 æble
10 g græskarkerner
10 g solsikkefrø
10 g mandler
Havregryn og mælk koges sammen til en lind grød, der drysses med solsikkefrø, græskarkerner og fintsnittede mandler samt frisk æble i små tern. Dette er en både velsmagende og meget sund dessert. En enkelt portion på 100 g indeholder 20 g protein og en masse andre sunde næringsstoffer.
Madopskrift: Karsten Kroman
Prøv også...
Femkornsgrød med æble
Hjemmelavet müsli
Sødstærke mandler