Opskrifter

Hindbær cheesecake

Lørdag, 14. juni 2014af All Over Press
Uhm! Den sødeste sommerlige hindbær cheesecake

Ingredienser til hindbær cheesecake

(8-10 pers.)

Bund
200 g Digestive-kiks
200 g cookies med chokoladestykker, evt. Maryland
125 g smør

Fyld
200 g flødeost
2 dl sukker
3 tsk. vaniljesukker
3 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
2 dl moste hindbær

Pynt
Hindbær
Citronmelisse

Fremgangsmåde til hindbær cheesecake

Vi elsker chokoladekage!

Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se vores chokolade-kager her >>

Knus kiksene i en blender.

Smelt smørret og bland det med de knuste kiks.

Læg bagepapir i bunden af en springform, der er ca. 24 cm i diameter.

Pensl papir og form med smør og tryk dejen ud i bunden af formen.

Bag bunden ved 175º i ca. 10 min. og lad den afkøle.

Pisk ost, sukker og vaniljesukker til en jævn masse.

Pisk æggeblommerne i én ad gangen og pisk for hver æggeblomme.

Pisk fløden til skum og vend den i fløde/ostemassen sammen med hindbærrene.

Fordel massen over bunden og glat den ud. Sæt kagen i fryseren i mindst 4 timer.

Tag kagen ud, ca. 25 min. inden den skal serveres, og pynt den med hindbær og citronmelisse.

Smart bageudstyr fra Familie Journals webshop

Køb springformen her >>

Den perfekte springform til
din cheesecake.
Springformen fra Lékué kan tåle,
at man skærer med en almindelig
kniv. Slipper let, er 100 % tæt og
bestandig overfor skrammer.

Din pris: 269 kr.

Køb hjerteformen her >>

Er du i det romantiske hjørne?
Kreer en hjerteformet cheesecake
med hjælp fra Lékués smarte kage-
form.
Formen kan bruges til kager, brød
eller isdesserter.

Din pris: 149 kr.

Køb dejskraberen her >>

Få al dejen med med den
store dejskraber fra Lékué,
der er lavet i 100% silikone
og derfor nemt kan skrabe
dejen op fra selv de vanske-
ligste kroge.

Din pris: 49 kr.