Hvid chokolademousse med friske bær
(3 pers.)
100 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. rørsukker
1½ pasteuriserede æggehvider
125 g hindbær
125 g brombær
Citronmelisse
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad.
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret og rør den smeltede chokolade i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i chokolademassen sammen med 200 g af bærrene. Kom moussen i portionsglas og stil dem i køleskabet i 2 timer.
Server chokolademoussen med resten af de friske bær og lidt citronmelisse.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Koldskålsmousse med jordbærsalat
Hvid chokolade marquise med jordbær
Chokolademousse med appelsinsmag
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)