Jordbær Romanoff
Ingredienser til jordbær Romanoff
(4 pers.)
500 g jordbær
Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier
Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde til jordbær Romanoff
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.
Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)