Opskrifter

Jordbær Romanoff

Lørdag, 22. juni 2013Opdateret 3. martsOpskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Skøn voksendessert med jordbær i Grand Marnier lage. Smagen af appelsin er god til jordbær!
1 t og 15 min
4 personer

Ingredienser til jordbær Romanoff

(4 pers.)

500 g jordbær

Lage
1 appelsin
1 spsk. sukker
4-5 spsk. Grand Marnier

Tilbehør
2½ dl piskefløde
1 spsk. sukker

Fremgangsmåde til jordbær Romanoff

Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve eller i skiver afhængig af størrelsen. Pres appelsinen, rør saften med sukker og Grand Marnier og hæld den over bærrene. Lad det trække køligt ca. 1 time.

Pisk fløden næsten stiv med sukker. Læg jordbær med væde i en skål eller i portionsglas og fordel flødeskummet.

Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Lagkage med sommerbær