Opskrifter
Kommenskiks
Torsdag, 10. februar 2011af Redaktion
Er der noget bedre end kommenskiks som tilbehør til osten – ja, hjemmebagte kommenskiks
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e6e46c7d5eef4e7aa528d61a476d9e8b.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(48 stk.)
100 g rugmel
100 g sigtemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. hel kommen
100 g smør
1 dl fløde
Bland mel, bagepulver, salt og kommen og hak smørret ud heri. Saml dejen med fløden og rul den ud i 2 mm tykkelse på et meldrysset bord. Skær dejen ud i 4 x 5 cm store firkanter og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Prik kiksene med en gaffel og bag dem ved 200° i 8 min. Lad kiksene afkøle på en rist og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sprøde rugkiks med kerner
Danske oste
Ostedrømme med honning
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)