Lagkagebund: Én opskrift - tre variationer
Er du også vild med lagkage? Her får du opskriften på lækre lagkagebunde samt tre opskrifter på lækkert fyld, du kan fordele mellem dine lagkagebunde.
God fornøjelse!
Prøv også: Lagkagebund med chokolade
Ingredienser til lagkagebund
(3 lagkagebunde)
3 æg
125 g sukker
50 g hvedemel
50 kartoffelmel
¾ tsk. bagepulver
Fremgangsmåde til lagkagebund
Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtig i æggemassen. Smør og drys en springform på ca. 20 cm med mel, hæld dejen til dine lagkagebunde i og bag bunden nederst i ovnen ved 175º i ca. 30 min., til din lagkagebund er gennembagt, tjek evt. med en kødnål. Lad den samlede lagkagebund køle af, inden den deles i tre lagkagebunde.
Tip: Har du lagkageforme, fordeler du selvfølgelig bare dejen i dem og bager dine lagkagebunde i kortere tid.
Opskrift: Irene Ingelmark
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Se flere opskrifter på kager her:
Opskriften på lækre chokolade-lagkagebunde
Opskrifter på 25 lækre chokoladekager og desserter
Opskrifter på masser af lagkager