(4 pers.)
300 g rabarberstilke
175 g rørsukker
8 spanske makroner (find opskriften her)
1½ dl piskefløde
Lidt revet chokolade
Snit rabarberne i 2 cm lange stykker og bland dem med sukker i et ildfast fad. Læg fugtigt bagepapir over. Sæt fadet i ovnen ved 75-100° 3-4 timer, til rabarberne er møre og saftige. Køl kompotten af. Knus makronerne og læg dem i portionsglas sammen med rabarberne. Pynt med flødeskum og chokolade.
Tip: Kompotten kan holde sig 3-4 dage i køleskab.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Spanske makroner
Jordbær-vaniljecreme med marengs
Nem rabarberpie
Find flere lækre opskrifter med rabarber og jordbær her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)