Marcipan-roulade med hindbærtrøffel
(1 stk.)
400 g marcipan
100 g lys chokolade
½ dl purerede hindbær (fra frost)
½ dl sukker
25 g usaltet smør
Overtræk
150 g mørk chokolade
Nødder og guldstøv
Blend hindbærrene og kom sukker i. Bring dem i kog og hak den lyse chokolade fint. Rør det forsigtigt sammen, så den varme masse kan smelte chokoladen, uden at opvarme den mere end højst nødvendigt (hastige små omrøringer). Rør smørret i, så det også smelter. Rul marcipanen ud til et rektangel på 15 x 20 cm og smør hindbærtrøflen på. Rul til roulade. Stil koldt. Overtræk med tempereret mørk chokolade, lav striber med den lyse og drys med nødder og guldstøv.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Hvid jul
Julekys
Valnøddestykker og kokosstykker