Marcus’ lakridskager
(50-60 stk.)
250 g mel
½ tsk. bagepulver
30 g lakridspulver (bl.a. SuperBrugsen)
125 g soltørrede tranebær
175 g koldt smør
250 g rørsukker
2 små æg
Bland mel, bagepulver, lakrids, tranebær og smør i tern i en foodprocessor. Kør, til smørret er findelt. Tilsæt sukker og æg, kør til dejen har samlet sig. Form den til 2 pølser. Pak dem i alufolie og læg dem i køleskab 2-3 timer eller længere. Skær dejen i ¾-1 cm tykke skiver og læg dem på plade med bagepapir. Bag kagerne ca. 8 min. ved 180° på midterillen og køl dem af på en bagerist.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SJOV MED FORME
Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lakridsboller
Lakrids-cupcakes
Lakridskage med appelsin
Flere opskrifter med lækkerier med anis, fennikel og lakrids
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)