Ingredienser til lakrids-cupcakes
(12 stk.)
140 g blødt smør
140 g mørk rørsukker
1 spsk. lakridssirup
2 æg
140 g mel
1 tsk. bagepulver
½ dl fløde
40 g lakridsbolcher
Frosting
300 g flormelis
100 g blødt, usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
1 spsk. lakridssirup
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til lakrids-cupcakes
Rør smør, sukker og lakridssirup godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med fløden. Knus bolcherne og vend dem i dejen.
Kom dejen i 12 forme, bag dem ved 175° i 25 min. og lad dem afkøle. Pisk flormelis og smør sammen og del blandingen i to portioner. Rør mælk og vanilje i den ene portion og lakridssirup i den anden.
Kom smørcremerne i hver sin sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagerne.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Banancupcakes med
kokosglasur
Du kan finde mange flere cupcakes her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)