Opskrifter
Mumiekager
Lørdag, 27. oktober 2018af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger.foto: Carina Krüger.
Uhyggelige men også lidt søde mumiekager til årets halloween.
Det skal du bruge til mumiekager:
(20 stk.)
6 æg
250 g sukker
175 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
Icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Grøn frugtfarve
Pynt
100 g hvid fondant
Rød frugtfarve
Vi er ret vilde med mumiekager, men disse monsterkager er også rigtig gode -og lidt uhyggelige!
Sådan bager du mumiekager
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, fløde, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 20 muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og frugtfarve sammen til en glat icing og smør den på kagerne. Rul fondanten tyndt ud og skær 5 mm brede strimler af den. Læg strimlerne over kagerne, så det ligner forbinding. Farv resten af fondanten med rød farve, tril små øjne og sæt dem på kagerne.
Skab hyggelig uhygge til halloween
Skab hyggelig uhygge til Halloween