Nektariner i appelsincampari
(4 pers.)
4 nektariner
3 spsk. Campari
Revet skal af 1 usprøjtet appelsin
100 g sukker
Tilbehør
Flødeskum el. vaniljeis
Skold nektarinerne og træk skindet af. Bland Campari, appelsinskal og sukker i en gryde. Læg nektarinerne hele i gryden, kog op og lad det koge 3-4 min. under låg. De skal føles bløde. Tag nektarinerne op og kog lagen lidt ind ca. 10 min. Server nektarinerne med den lune lage og flødeskum eller vaniljeis.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Nektarin- og hindbærtærte med lime
Ferskenparfait med jordbær
Nektarin-marmelade med pinjekerner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)