Opskrifter

Lækker nøddekage-konfekt med tranebær og kakao

Fredag, 19. juli 2013Opdateret 13. martsaf All Over Press
Uhm! Her får du opskriften på en sund og lækker konfekt fyldt med knasende nødder og søde tranebær. Konfekten kan nydes hele året rundt.
20 min
25 stk
Nøddekage-konfekt
30 g havregryn
50 g smør
50 g rørsukker
½ dl lys sirup
1 spsk. kakao
½ dl tørrede tranebær
½ dl hakkede hasselnødder
½ dl hakkede, saltede
jordnødder el. peanuts

Fremgangsmåde

  1. Rist havregrynene på en tør pande og kom dem i en skål.
  2. Smelt smørret på panden, tilsæt sukker, sirup og kakao og lad blandingen småkoge 1 min.
  3. Rør havregryn, tranebær og nødder i.
  4. Beklæd en form på ca. 15 x 15 cm med alufolie og hæld nøddeblandingen i.
  5. Lad nøddemassen stivne helt, inden den skæres ud.