Pebermyntebrud
200 g mørk chokolade 70%
225 g flormelis
½ bg. pasteuriseret æggehvide
10 dråber pebermynte-essens
10 dråber grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade
Smelt halvdelen af den mørke chokolade over vandbad, hæld den i en 18 x 28 cm bradepande beklædt med bagepapir og stil den til afkøling. Sigt flormelisen ned i en skål og rør æggehviden i. Tilsæt pebermynte-essens og frugtfarve og rør blandingen godt igennem.
Fordel pebermyntecremen over den størknede chokolade og stil den tilbage på køl. Smelt resten af den mørke og den hvide chokolade hver for sig og lad dem afkøle lidt. Fordel forsigtigt chokoladen over den størknede pebermyntecreme, pynt med den hvide og stil den igen til afkøling.
Servér chokoladen hel på et træbræt som nævnt ovenfor.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Moccakarameller
Gratinerede hindbær
Hindbæris med lakrids
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)