Opskrifter

Pistacie-fristelser

Torsdag, 1. december 2016af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Små lækre pistacie-fristelser som dine gæster vil elske dig for... Uhm!
(Ca. 25 stk.)

Det skal du bruge til pistacie-fristelser:

100 g pistacienødder 90 g blødt smør 1 dl Dansukker flormelis 2 spsk. Dansukker lyst muscovadorørsukker 1 tsk. Dansukker vaniljesukker Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron 3 dl revet blød kage (evt. sandkage) 1–2 spsk. rosenvand Servér evt de små pistacie-fristelser sammen med denne lækre kaffe-chai-latte

Sådan laver du pistacie-fristelserne

Hak de afskallede pistacienødder fint. Rør smørret blødt og jævnt med alle tre slags sukker og citronskal. Tilsæt revet kage og tre fjerdedele af pistacienødderne og bland det til en jævn og klæbrig dej. Smag til med rosenvand. Stil dejen i køleskab i mindst 30 min. Form den til kugler, som rulles i resten af nødderne. Opbevar kuglerne i køleskabet. (Opskriften er fra Dansukker). Prøv også: Hindbærfyldte chokolader